08:00 – 17:00

Maandag tot vrijdag

Jan Tinbergenstraat 202

7559 ST, Hengelo

074 750 15 15

08:00 – 17:00

Maandag tot vrijdag

Jan Tinbergenstraat 202

7559 ST, Hengelo

074 750 15 15

Ervaringen

Wat zeggen anderen?

Hoogbergen Letselschadeadvocaten

Prima plek voor ons kantoor:
– uitmuntende receptie en telefoonopvang;
– prettige medehuurders;
– uitstekend restaurant.

Kortom, wij willen nergens anders meer huren.

Jacques Vermeiden

Campus Business Center is een fantastische kantooromgeving. Als je net begint huur je een kleine kamer, maar heb je een mooie entree met receptie en restaurant. Dit werkt heel goed om nieuwe werknemers/sollicitanten het gevoel te geven dat ze ergens komen. Voor klanten werkt het ook precies zo. Daarnaast is de flexibiliteit een enorm voordeel. Wij zijn in 3 jaar 7 keer gegroeid qua ruimte, en je verhuist zo telkens binnen 1 dag. Waar kan dat nog meer? Campus Business Center is erg ook instrumenteel geweest in ons succes.

Timme Dankers

Ik heb nu al geregeld een ruimte gehuurd bij Campus Business Center. Het gaat altijd goed, ze zijn flexibel, ze zijn vriendelijk en de sfeer is er super. Ook de uitstraling van het pand en het interieur is perfect.

Gerry Smit

Al diverse keren bij  Campus Business Center een gesprekskamer gehuurd. Het reserveren verloopt goed en snel. De kamers zijn altijd netjes en verzorgd ingericht. De ontvangst van de klanten bij de receptie is erg netjes en professioneel. En natuurlijk niet te vergeten het altijd vriendelijke en behulpzame personeel. Dus een echte aanrader voor een ieder die een (flexibele) kantoorruimte of gesprekskamer nodig heeft.

Desiree Dragt-Smeets

Diverse keren bij  Campus Business Center een flex kantoor gehuurd, boekingsproces was erg snel en de ruimte stond altijd beschikbaar en was netjes en volledig ingericht volgens de wensen. Ontvangst van onze klanten was zeer professioneel bij de receptie. Voorwaarden, prijzen etc zeer overzichtelijk. Aanrader voor een ieder die flexibele kantoorruimte ( evt per uur) nodig heeft.

Bob van de Berg

Gewoon goed, niets op aan te merken, voldoende parkeerplaatsen en vlak naast de snelweg. Top!

Top